agjenciaemagic

agjenciaemagic

ABOUT

Agjencia eMagic eshte nje agjenci marketingu dhe veprimtarine e saj e zhvillon ne internet, radio, televizion dhe ne shtypin e shkruar.Klienteve Ju ofron publicitet te kombinuar dhe shume efikas.Selia e saj eshte ne Tetove te Maqedonise.Marketingu ne internet behet duke u shperndare materiali reklamues ne te gjitha faqet tona dhe nga ketu ne te gjitha rrjetet sociale qe i frekuentojne shqiptaret.Qe te behet nje marketing efikas veme ne veprim edhe e-marketingun duke derguar qindra-mijera emaila ne drejtim te klienteve.Eshte shume efikas sepse arrijme te kemi bashkeveprim te drejtperdrejte me mbi 300 mije shqiptare ne Shqiperi,Kosove,Maqedoni,diaspore etj
Kontakt telefoni +389 70 494 108

Member Since Member Since 8 years ago
Last Modified Last Modified 8 years ago
Controlled Profiles 31 Social Media Profiles
Profiles Claimed For: agjenciaemagic RSS Feed
6% CLAIMED 94% UNCLAIMED
Contact and Support

Contact Knowem