KnowEm New Customer 30% Sale
radiofocus

radiofocus

ABOUT

RADIO FOCUS
88.0 FM
www. radiofocus.net
e-mail: radiofocus@hotmail.com
Adresa: Rr. E Ilindenit
Q.R.T /
Lokali 81 Kati I
Tetove

dep: Ohridska Banka
xhiro-llogaria: 530-0101010337-75
nr.tatimor: 4028008507445
www.radiofocus.net
Celulari per marketing 00389 70 494 108


Oferta speciale për publicitet në Radio Focus

Radio Focus me shtrirje të valëve në Tetovë e Gostivar me rrethinat dhe në pjesë te tjera,me një dëgjueshmëri të madhe në krejt botën nëpërmjet internetit (www.radiofocus.net), me muzikën më të zgjedhur dhe me emisione të shtrira gjatë 24 orëve,me reklama të përgatitura në mënyrën më profesionale,ju ofron publicitet shumë efikas dhe me ndikim të menjëhershëm në biznesin Tuaj.

TAGS

marketing, Music Production,

WEBSITE

Member Since Member Since 13 years ago
Last Modified Last Modified 13 years ago
Controlled Profiles 23 Social Media Profiles
Profiles Claimed For: radiofocus RSS Feed
4% CLAIMED 96% UNCLAIMED
Contact and Support

Contact Knowem